1. DIGITALIZAREA VÂNZĂRILOR | Cum să-ți pui veniturile pe pilot automat folosind cele mai noi tehnologii


1.	DIGITALIZAREA VÂNZĂRILOR | Cum să-ți pui veniturile pe pilot automat folosind cele mai noi tehnologii

Produsul Salesbridge powered by KPEye a fost prezentat în cadrul evenimentelor IQ Digital. Conceptul hybrid media IQ Digital by George este creat de UPGRADE 100 în parteneriat cu BCR.

IQ Digital oferă IMM-urilor din România resurse valoroase și practice de know-how de la experți în digitalizare și tehnologie precum și instrumente utile pentru accelerarea digitalizării în business.

Produsul KPEye (Salesbridge) a fost prezentat la un eveniment organizat de IQ Digital în februarie 2022. Expertul, din partea societății Magic Solutions, care a făcut prezentarea și promovarea produsului, era Dl. Septimiu POP, în această perioadă el era reprezentantul societății la diferite evenimente și organizații.

  

În cadrul evenimentului produsul Salesbridge powered by KPEye a fost prezentat cu scopul de a oferi antreprenorilor o platformă pentru crearea și digitalizarea proceselor companiei și mai ales departamentului de vânzări. Rezultatul evenimentului este un video, care este accesibil pe canalul Youtube și până în prezent are 43.818 de vizitatori (prezentarea se poate accesa pe linkul: https://www.youtube.com/watch?v=-CDZTvsCW00&t=950s).

Data evenimentului: Februarie 2022