Bemutatjuk az EIT digital - Magic Solutions partnerséget!

Kedves Kollegak! Bekerültünk az EIT Digital közösségbe, amely az EU-n belül tevékenykedik, egy olyan közösség, amely a digitalizáció fejlődését támogatja különböző szakterületeken (Finance, Tech, Industry stb.). Az EIT Digital közösségben való részvételünknek két célja van:

  1. Kapcsolatokat alakítunk ki más országokban levő cégekkel, együttműködés céljából illetve tovább visszük a Magic Solutions-t nemzetközi terekre is. Így, az elmúlt időszakban, számos pertnerséget alakítottunk ki nyugat-európai országokban tevékenykedő IT-s cégekkel, sokan megismertek bennünket és az általunk képviselt irányt is.
  2. Élünk az EIT Digital közösség által meghirdetett pályázati lehetőségekkel. Ennek az iránynak a keretén belül május hónap folyamán 5 pályázatot sikerült leadnunk, amelyből egyet (KPEYE AI engine ) a magunkénak tudhatunk, a másik 4 pályázatban pedig, mint partner vállalunk részt, ami azt jelenti, hogy jelentősen hozzájárulunk a pályázat sikeres kivitelezéséhez a többi partnerrel együtt (olasz, francia és német partnerek ). A pályázatokról néhány információt külön postban olvashattok, hamarosan!